Karen W. Hastrup Woer

Som flamencodanser kaldes jeg Niña del Fuego- Ildpigen, men i mit civile liv hedder jeg Karen, er 41 år og arbejder til daglig som konservator og leder af bevaringsafdelingen i ”Den Gamle By”. Jeg startede med at danse flamenco i 1992, men valgte i 1999 også at give mig i kast med at synge flamenco.

Inden jeg begyndte at danse flamenco, dansede jeg mange andre stilarter, blandt andet standarddans og mavedans, men det var flamencoen der stjal mit hjerte. De første 4 -5 år dansede jeg hos Elio Kuozi i København, men efterfølgende valgte jeg at deltage i en lang række kurser med danske og udenlandske lærere. Således har jeg modtaget danseundervisning af Antonio El Pipa, Belen Maya, Gabriela Gutarra, Lis Rasmussen, Eva Nielsen, Maui Galan, Helena Pachon m.fl. og sangundervisning af Thierry Boisdon, Gustav Rey Henningsen og Petita Rohde.

 

Foruden at være flamencosanger- og danser har jeg været formand for La Caña, Flamencoforeningen i Århus.Som danser og sanger har jeg haft lejlighed til at optræde for mange mennesker i mange forskellige sammenhænge, ligesom jeg har undervist ved mange polterabends, personalefester, events mm. Her skal det blot nævnes at jeg for eksempel har optrådt i DR, for CSC, KONKAT og Silkeborg Handelsskole.

 

Jeg er medlem af den Københavnske dansetrup ”El quadro flamenco” og indgår i forskellige konstellationer i det Århusianske flamencomiljø. Et show, en undervisningsseance eller et polterabendstime kan opbygges på mange måder: Jeg kan komme alene eller sammen med en enkelt guitarist. Jeg kan også medbringe en gruppe bestående af 2-4 dansere, en sanger og en guitarist. Prisen afhænger af antal deltagere, tidspunkt mm. Generelt anbefaler jeg at shows maksimalt varer 1 time og undervisning maksimalt 1 ½ time.


Flamencokunstner

Tlf: 86 16 75 70

Mobil: 29 80 65 60

E-mail: karen@woer.dk


<< Tilbage