Maui Galán

Maui Galán kommer fra flamencoens vugge, Sevilla (Spanien). Hun har studeret klassisk ballet og spansk dans/flamenco på Sevillas Dansekonservatorium. Derudover har hun også taget diverse kurser i klassisk ballet, moderne dans, flamencodans, argentinsk tango, m.fl. både i Spanien og Danmark.

 

Siden hun flyttede til Danmark, har Maui undervist i flamencodans på diverse aftenskoler, daghøjskoler og danseakademier rundt om landet. Hun har holdt foredrag om flamenco i utallige steder. Hun optræder som solist for diverse arrangementer og har været koreograf og arrangør i diverse sammenhæng såsom Skjern Opera i 1995, med forestillingen ”Ildansen” i forbindelse med ”Kulturby ’96” i Horsens,”Dansedage” i 1997, ”Sommerdans” i Århus i 2000, 2001 og 2002 og ”Global Tribe” i 2001. Hun har medvirket med Palle Granhøj i forestillingen ”Footface” og har koreograferet og instrueret flamencoforestillingen ”SENTIMIENTOS DE COLORES”. I den forbindelse blev FlamenCOmpagniet dannet. Vi er en meget varieret gruppe på nogle flamencodansere og musikere, som har forskellige baggrunde, alder og forhold, og som har flamenco som vores fælles passion.

 

FlamenCOmpagniet sammensætter gerne et program efter individuelle behov og ønsker. Gruppen afholder også skolekoncerter, workshops eller foredrag med musik- og danseeksempler. Programmet kan variere fra 10-minutters optræden til 2 x ca. 20 minutter inden for to timers tidsperiode eller en hel forestilling.

 

FlamenCOmpagniet kan derfor typisk benyttes på dansefestivaler, som "aftenens overraskelse" ved privat- og firmafester, til polterabender, på institutioner, rejsemesser, ved fremstød for spanske produkter eller som et farverigt indslag på danseskoler, m.m.


Flamencokunstner

E-mail: mauigalan@gmail.com


<< Tilbage