Undervisning

Begyndere + Letøvede

Kom og mærk flamencoens intensitet på egen krop!

 

Holdet er for dig, der ikke har danset flamenco før, og for dig, der har danset et par sæsoner og derfor har lidt kendskab til de basale trinstrukturer og bevægelser i flamencoen.

 

Vi vil i foråret arbejde en del med grundteknik: det rytmiske fodarbejde, hændernes graciøse bevægelser, rytmer og klap. Og så vil vi lære nogle fine, men enkle koreografier.

 

Der vil til dels være niveauopdelt undervisning - og vi lover, at der bliver udfordringer for både begyndere og letøvede :)

 

Medbring sko med hård kraftig hæl og for kvindernes vedkommende en nederdel med vidde. Holdet er for både mænd og kvinder.

 

Tid: Forårets undervisning starter for dette hold op i uge 3, dvs. tirsdag d. 14/1, og løber frem til 26/5. I juni er der to fællestrænings-tirsdage op til sommerfesten d. 12. juni.

 

Vi danser tirsdage kl. 17.30-19.00

 

Pris: 1.150 kr. inklusiv medlemsskab af la Caña. (Har du allerede betalt medlemskontingent for 2020, er kursusprisen 1.000 kr.)

Tilmelding sker ved betaling til foreningens konto nr: 8140-6612398125. Husk at skrive holdnavnet 'Beg/Let' på indbetalingen.

 

Underviser: Karen Woer og Pia Tøttrup

 

Sted: Brobjergskolen, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus


<< Tilbage