nyheder

Flamenco intro-workshop v. Maui Galán


Kom og prøv flamenco intensivt på en 2-dags workshop den 19. og 20. januar.

 

Lørdag: Vi vil introducere til flamencostilarter, rytmer, historie, og vi vil have smagsprøver på de forskellige ’palos’. Vi vil også introducere lidt flamencoteknik og trinsekvenser.

 

Søndag: Vi vil igen arbejde med teknik og trinsekvenser, som vi vil sætte sammen til en koreografi.

Alle kan være med!

 

Praktisk info: Man skal medbringe sko, der sidder godt på foden og med stabil hæl. 

 

Tilmelding og pris:

400 kr.

Under betalingen ved tilmelding af holdene skal ikke betales med Dankort, men enten overførsel til Danske Bank 1551 – 6348971 eller Mobilepay/MyShop til 35502. Angiv navn og holdnummer 19-22. Send også en mail til workshops@movenact.dk.

 Frist for tilmelding 19. januar.

 

Om underviseren:

Maui Galán kommer fra flamencoens vugge, Sevilla (Spanien). Hun har studeret klassisk ballet og spansk dans/flamenco på Sevillas Dansekonservatorium. Derudover har hun også taget diverse kurser i klassisk ballet, moderne dans, flamencodans, argentinsk tango, m.fl. både i Spanien og Danmark.

Siden hun flyttede til Danmark, har Maui undervist i flamencodans på diverse aftenskoler, daghøjskoler og danseakademier rundt om landet. Hun har holdt foredrag om flamenco i utallige steder. Hun optræder som solist for diverse arrangementer og har været koreograf og arrangør i diverse sammenhæng.


19. og 20. januar 2019


kl. 13-15


Move N' Act

Grønnegade 93E

8000 Aarhus C<< Tilbage