nyheder

Aktiviteter i maj-juni 2019


31. maj:
 
VERDENSBILLEDER
La Caña deltager - sammen med sigøjnerdanserne Flores de la Luna - i festlighederne til Verdensbilleder i Aarhus centrum fredag aften. Kom og nyd et par danse på scenen på Bispetorv kl. 20-20.25.
 
 
14. juni:
 
SOMMERFEST
Kom til årets sommerafslutning - det foregår fredag d. 14. juni kl. 18-22 i Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus C.

Danseholdene vil vise, hvad de har arbejdet med i denne sæson, hvorefter vi skal spise lidt god, spanskinspireret mad. Og så er der ellers fri dans, musik og hygge por flamenco.

Invitér gerne familie og venner!

Tilmelding sker ved at indbetale 100 kr (for velkomstdrink og buffet) senest d. 10. juni til Nadia på MobilePay 30231353.

 

 

15. juni:

 

VEJFEST PÅ TRØJBORG

Bydelen holder vejfest, hvor der vil b.la. være gratis brunch, loppemarked, hoppeborg, popcorn, fed musik, masser af godt humør, grillmad og meget meget mere!

La Caña er inviteret til at give et par numre i Huset Trøjborg. Kom og oplev stemningen - vi danser kl. xx

 

 

16. juni:

 

AARHUS HALVMARATHON

Traditionen tro er flamencoforeningen med i bybilledet for at krydre begivenheden med spansk kolorit og ikke mindst kaste god flamenco-energi efter de seje løbere. Vi står i år på Clemens bro i tidsrummet xx. Alle, der har lyst til at kigge forbi og bidrage med en sevillanas, et buleria-trin eller blot et olé, er hjertelig velkommen!


<< Tilbage