nyheder

WORKSHOP I DANS, SANG OG GUITAR


Vores nye dansesæson bliver for alvor skudt i gang med en fantastisk flamencoworkshop med danser og underviser Maui Galán og Nadia Bjørnson-Langen.

Vi tager en lang dag med forskellige elementer fra flamencoen så alle får prøvet noget nyt.

 

For alle fra nybegyndere til øvede, vi opdeler evt. efter tilmeldte, så alle får mest muligt ud af det.

 

Tilmeld dig på FB begivenhed eller på mail: lacana@flamencoiaarhus.dk

 

Prisen er 300 kr. for medlemmer og 500 for ikke medlemmer (Du kan blive medlem for hele 2018 for blot 112 kr.!) Du er først tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling på reg.nr. 8140 kontonr. 6612398125 senest den 23. januar.

 

Undervisere:

Nadia Bjørnson-Langen har danset flamenco i 20 år. Hun er primært oplært af Maui Galan og har derudover fået undervisning hos flere fremtrædende dansere i Sevilla. Nadia har optrådt i flere sammenhænge og vægter i sin egen undervisning, at der er plads til lige dele ynde, power og humor.

 

Maui Galán kommer fra flamencoens vugge, Sevilla, hvor hun er opvokset i en familie, hvor sangen og dansen har været en del af enhver familiefest. Hun er uddannet i klassisk ballet og spansk dans/flamenco fra Sevillas Dansekonservatorium. Siden Maui flyttede til Danmark, har hun undervist i flamencodans i hele Danmark og har holdt foredrag om flamenco i utallige steder. Hun er koreograf og arrangør i diverse sammenhæng og optræder som sanger og danser i adskillige arrangementer både som solist og i diverse ensemble, bl.a. med guitaristen Peter Uldahl Aggernæs.


Søndag den 28.januar


Kl. 10 - 16, inkl. frokost pause.


Brobjerskolen, Frederiks Allé, Aarhus C<< Tilbage