nyheder

WORKSHOP I DANS, SANG OG GUITAR


Kom og få indblik i flamencoguitaren, dansen og sangen og vær med til en ægte flamencofest! Du kan tilmelde dig guitarworkshop eller dans- og sangworkshop.

 

De to workshops vil foregå samtidigt, hvor vi begge dage vil have mulighed for at jamme sammen. Begge dage vil der være mulighed for at prøve dagens øvelser i sammenspil med dans, sang og guitar.

 

Der vil være niveauinddelte hold.

Prisen er 500 kr. for medlemmer og 650 for ikke medlemmer (Du kan blive medlem for hele 2018 for blot 112 kr.!) Du er først tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling på reg.nr. 8140 kontonr. 6612398125 senest den 1. november.

 

Tilmelding til guitarworkshoppen sker via mail til peteruldahl@gmail.com Tilmelding til dans- og sangworkshoppen sker ved mail til mauigalan@hotmail.com

 

Guitarworkshop

I guitarworkshoppen vil du blive introduceret til den spanske flamencomusik, både som en solistisk genre og som akkompagnement til dans. Med udgangspunkt i dansen, lærer du at akkompagnere og spille solo, så det hele passer sammen. Workshoppen henvender sig til både øvede guitarister og nybegyndere, som vil nærstudere den autentiske flamenco, udvikle fingerspil og lære nogle raffinerede guitarteknikker til akkompagnement, instrumentale mellemspil og sologuitar.

 

Dans- og sangworkshop

I dansworkshoppen vil du arbejde med fiesta por tangos, hvor vi gennem nogle trinsekvenser vil arbejde med at analysere og forstå strukturen i musikken og finde ud af, hvornår man kommer ind og ud, laver llamadas og tilpasser koreografien, så den fusionerer med sangen og guitarspillet.

I sangworkshoppen vil vi arbejde med flamencostemmen, udtale i flamencoen, strukturen i sangen og samspil med guitar og dans. Vi vil arbejde med stilarten Tangos de Granada og Tangos de Triana, som med sin karakteristiske festlige stemning danner en perfekt ramme til fiesta flamenca.

Workshoppen henvender sig til dig, der har kendskab til flamencodans på mindst letøvede niveau og som gerne vil arbejde med improvisation og spontanitet i flamencodansen. Du behøver ikke erfaring med flamencosang.

 

Undervisere:

Peter Uldahl Aggernæs er udøvende musiker og underviser, uddannet cand.mag. i musikvidenskab, filosofi, idehistorie og spansk. Han har som koncertsolist særligt dyrket den spanske og latinamerikanske musik, flamenco, sigøjnermusik og jazz. Derudover optræder han løbende som akkompagnatør til flamencodans ved La Caña’s arrangementer, har lavet adskillige koncerter sammen med danseren og sangeren Maui Galán og som komponist og solist i det anmelderoste jazzband Just Like Django. Se mere på www.peteruldahl.dk

 

Nadia Bjørnson-Langen har danset flamenco i 20 år. Hun er primært oplært af Maui Galan og har derudover fået undervisning hos flere fremtrædende dansere i Sevilla. Nadia har optrådt i flere sammenhænge og vægter i sin egen undervisning, at der er plads til lige dele ynde, power og humor.

 

Maui Galán kommer fra flamencoens vugge, Sevilla, hvor hun er opvokset i en familie, hvor sangen og dansen har været en del af enhver familiefest. Hun er uddannet i klassisk ballet og spansk dans/flamenco fra Sevillas Dansekonservatorium. Siden Maui flyttede til Danmark, har hun undervist i flamencodans i hele Danmark og har holdt foredrag om flamenco i utallige steder. Hun er koreograf og arrangør i diverse sammenhæng og optræder som sanger og danser i adskillige arrangementer både som solist og i diverse ensemble, bl.a. med guitaristen Peter Uldahl Aggernæs.


Lørdag 4/11 - søndag 5/11


Kl. 11:00 - 15.00


Trøjborg lokalcenter, Kirkegaardsvej 53, Aarhus C<< Tilbage