nyheder

La Caña - flamencoweekend fiesta por bulerías


GUITAR, DANS- OG SANGWORKSHOP

 

Kom og få indblik i flamencoguitaren, dansen og sangen og vær med til en ægte flamencofest!

 

Du kan tilmelde dig guitarworkshop eller dans- og sangworkshop. De to workshops vil foregå samtidigt, hvor vi begge dage vil have mulighed for at jamme sammen.

 

Prisen er 500 kr. for medlemmer og 650 for ikke medlemmer (Du kan blive medlem for hele 2018 for blot 112 kr.!)

 

Du er først tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling på reg.nr. 8140 kontonr. 6612398125 senest den 3. april.

 

Tilmelding til guitarworkshoppen sker via mail til peteruldahl@gmail.com

 

Tilmelding til dans- og sangworkshoppen sker ved mail til nadiabl@gmail.com

 

Guitarworkshop

 

I guitarworkshoppen vil du blive introduceret til den spanske flamencomusik, både som en solistisk genre og som akkompagnement til dans. Med udgangspunkt i dansen, lærer du at akkompagnere og spille solo, så det hele passer sammen.

 

Workshoppen henvender sig til både øvede guitarister og nybegyndere, som vil nærstudere den autentiske flamenco, udvikle fingerspil og lære nogle raffinerede guitarteknikker til akkompagnement, instrumentale mellemspil og sologuitar.

 

Dans- og sangworkshop

 

I dansworkshoppen vil du arbejde med fiesta por bulerías, hvor vi gennem nogle trinsekvenser vil arbejde med at analysere og forstå strukturen i musikken og finde ud af, hvornår man kommer ind og ud, laver patadas og tilpasser koreografien, så den fusionerer med sangen og guitarspillet.

 

I sangworkshoppen vil vi arbejde med flamencostemmen, udtale i flamencoen, strukturen i sangen og samspil med guitar og dans. Vi vil arbejde med stilarten bulerías, som med sin karakteristiske festlige stemning danner en perfekt ramme til fiesta flamenca.

 

Workshoppen henvender sig til dig, der har kendskab til flamencodans på mindst letøvede niveau og som gerne vil arbejde dybere med forståelse for bulerías elementer. Du behøver ikke at have erfaring med flamencosang.

 

Peter Uldahl Aggernæs er udøvende musiker og underviser, uddannet cand.mag. i musikvidenskab, filosofi, idehistorie og spansk. Han har som koncertsolist særligt dyrket den spanske og latinamerikanske musik, flamenco, sigøjnermusik og jazz. Derudover optræder han løbende som akkompagnatør til flamencodans ved La Caña’s arrangementer, har lavet adskillige koncerter sammen med danseren og sangeren Maui Galán og som komponist og solist i det anmelderoste jazzband Just Like Django. Se mere på www.peteruldahl.dk

 

Nadia Bjørnson-Langen har danset flamenco i adskillige år. Hun er primært oplært af Maui Galan og har derudover fået undervisning hos flere fremtrædende dansere i Sevilla. Nadia har optrådt i flere sammenhænge og vægter i sin egen undervisning, at der er plads til lige dele ynde, power og humor.

 

Maui Galán kommer fra flamencoens vugge, Sevilla, hvor hun er opvokset i en familie, hvor sangen og dansen har været en del af enhver familiefest. Hun er uddannet i klassisk ballet og spansk dans/flamenco fra Sevillas Dansekonservatorium. Siden Maui flyttede til Danmark, har hun undervist i flamencodans i hele Danmark og har holdt foredrag om flamenco i utallige steder. Hun er koreograf og arrangør i diverse sammenhæng og optræder som sanger og danser i adskillige arrangementer både som solist og i diverse ensemble, bl.a. med Nadia og Peter.

 

Vi glæder os til at se jer!

 


14. og 15. april 2018


Kl. 11-15 begge dage


Brobjergskolen<< Tilbage